رمان "راز جاودانگی" نوشته "نیلوفر كاظمی" پارسال توسط انتشارات "سیب سرخ" راهی بازار نشر شده است.
"راز جاودانگی" داستان علمی-تخیلی است كه به موضوع جاودانگی كهن ترین دغدغه بشر می پردازد، انسان مدرن با راهكارهای جدید در صدد است به نحوی بر پیری و مرگ غلبه كند اما نهایتا پی می برد جاودانگی معنایی بس عمیق تر و وسیع تر از زندگی در جسم مادی دارد.
فاطمه آزادی، نویسنده، در گفتگو با برنامه "بوطیقا"، ژانر علمی- تخیلی را دارای سابقه طولانی در ادبیات دانست و گفت: غالباً منظور از ادبیات علمی- تخیلی روایت داستان با بهره گیری از تخیل و علوم بشر است، و ادبیات علمی- تخیلی در واقع آرزوهای بشر است كه با بهره گیری از تخیل و علوم پایه گذاری می شود؛ مثل آرزوی سفر به ماه.
وی همچنین با اشاره به پرداختن به ،موضوع جاودانگی در كتاب "راز جاودانگی" توسط "نیلوفر كاظمی" گفت: موضوع جاودانگی همواره دغدغه بشر بوده است كه هم جذاب و پركشش است و هم پرسش خیلی از آدمهای روی زمین، و نویسنده بیشتر درصدد است وجود زندگی را به مخاطب نشان دهد و بگوید كه اگر زندگی انسان طولانی تر از این بود، چه چالشهایی پیش روی او بود و چه چیزهایی را به دست میآورد و چه چیزهایی را از دست میداد، و حالا تو ای مخاطب تصمیم بگیرید كه عمر طولانی بهتر است یا همان روال عادی و طبیعی كه هست؟ و بدون اینكه قضاوت كند انسان را در معرض انتخاب این دو قرار می دهد.
وی افزود: در "راز جاودانگی" عدهای از ظاهراً بهترین های دنیا وارد یك جزیره می شوند تا برای جاودانگی انتخاب شوند، آنها باید قوانین جزیره را رعایت كنند و از بسیاری از خواسته هایشان بگذرند و اینجاست كه مخاطب با چالشهای شخصیت ها مواجه میشود و موضوع ترس یكی از چالشهای شخصیت ها و ابزاری در دست نویسنده است؛ آنجا كه مشخص میشود ترس سارا در واقع از آب و ارتفاع و... بلكه از موفقیت است و رقابتی كه ذهن سارا را درگیر كرده است و شروع به پرسشگری میكند و به اینصورت است كه سارا زودتر از بقیه به جواب یا همان ایده نویسنده، یا همان جهانی كه نویسنده می خواهد به ما نشان دهد، می رسد.
وی افزود: در "راز جاودانگی" نویسنده توانسته است رابطه میان شخصیت ها را برقرار كند، و توانسته است بجای روایت یك گزارش علمی خشك برای مخاطبان، با تلفیق علم و زبان عادی معیار روایت خود را به پیش ببرد و ما می توانیم رابطه بین شخصیت ها را ببینیم كه باور پذیر و خوب ساخته شده است.