برنامه« كتاب فرهنگ» با معرفی كتابهای شاخص درباره انقلاب اسلامی امروزچهارشنبه 10 بهمن از رادیو فرهنگ پخش می شود.
برنامه «كتاب فرهنگ» ساعت 18 به مدت حدود 60 دقیقه با حضور كارشناسی دكتر رضا مختاری اصفهانی و دكتر محمد مهدی مومنی ها و با موضوع« نقد و بررسی كتابهای رضا مختاری اصفهانی خاطرات محمد پیشگاهیفرد و دُرد و دَرد؛ خاطرات سیدرضا میرمحمدصادقی پخش می شود.
از بخش های این برنامه پیشنهاد كتاب است كه با این سوال كه اگر بخواهید یك كتاب درباره انقلاب به دیگران معرفی كنید، چه كتابی را پیشنهاد میكنید؟ چرا؟ سارا اكبری تدارك دیده و حمیرا فراتی یكی از گزارشگران بخشی درباره معرفی كتابهای شاخص درباره انقلاب اسلامی: شامل توضیحی كوتاه درباره هر كتاب و نقلقولهای جذاب از آنها، همچنین .روایتهای مردمی از كتابخوانی در سالهای انقلاب: بازخوانی خاطرات مردمی از خواندن كتابها و نشریات انقلابی در آن دوران. و نقش نویسندگان و ناشران در پیروزی انقلاب: گزارشی درباره افرادی كه با قلم و كتابهایشان به جریان انقلاب كمك كردند.آماده كرده كه پخش می شود و هادی اسدی نیز گزارشی مردمی با این پرسش كه چه كتابی را درباره انقلاب اسلامی خواندهاید كه به شما دید تازهای داده باشد؟ تهیه كرده است ، همچنین بخش اطلاع رسانی رویدادها و تازه های نشر برای علاقه مندان حوزه كتاب و كتابخوانی از بخش های دیگر این برنامه است.
در بخش تعاملی برنامه شنوندگان یك جمله از كتابی كه درباره انقلاب خوانده و در ذهنشان ماندگار شده را به اشتراك می گذارند.
« كتاب فرهنگ» را از گروه تاریخ و اندیشه رادیو فرهنگ چهارشنبه ها را به تهیه كنندگی « محمد رضا حاج حیدری » با همراهی گویندگی « فاطمه اسحاق تبار» و هماهنگی « ثریا رستمی» و گزارشگری « حمیرا فراتی» و «هادی اسدی» روی موج اف ام ردیف106 مگاهرتز ساعت18 بشنوید.