برگزاری نخستین هم اندیشی تخصصی فرهنگ در شبكه رادیویی فرهنگ

نخستین نشست هم اندیشی تخصصی فرهنگ با محوریت شبكه رادیویی فرهنگ با نمایندگان شبكه های رادیویی روز چهارشنبه 31 تیر، در سالن جلسات این شبكه برگزار شد.

1405/04/31
|
17:50

به گزارش روابط عمومی شبكه رادیویی فرهنگ در ابتدای این نشست دكتر محسن حبیبی مدیر این شبكه هدف از برگزاری این تشست را انتقال سیاستهای بالا دستی سازمان صداوسیما به سایر شبكه ها در حوزه فرهنگ دانست و افزود: طرح سوالات، ابهامات و مطالبات شبكه های رادیویی در حوزه های فرهنگی و ریل گذاری مناسب برای نیل به یك تصمیم جامع و هدفمند در حوزه فرهنگ از مهمترین اهداف این نشست است.
وی ادامه داد: باید انتظارات شورای عالی سازمان در حوزه فرهنگ مد نظر قرار گیرد و با توجه به تنوع وظرفیتهای شبكه ها، تولید برنامه هایی همسو با این سیاستها در دستور كار قرار گیرد.
در ادامه این نشست هر یك از اعضای جلسه از برنامه های پرمخاطب شبكه خود در حوزه فرهنگ گزارشهایی ارائه دادند.
دكتر حبیبی با اشاره به فرصت مناسب شبكه ها برای استفاده از ظرفیت بالقوه شبكه اینترنتی ایرانصدا برای تولید محتوا و ایجاد كانالهای رادیویی دربسترآن یادآور شد: در حال حاضر امكان ایجاد حداقل 50 كانال در این شبكه اینترنتی موجود است كه از سویی محدودیتهای FM را ندارد و از سویی نیز بستر مناسبی برای تولید و پخش برنامه هایی با موضوعات متنوع فرهنگی با كمترین هزینه است.
وی افزود: پیشنهاد ایجاد كانال فرهنگ2 را در همین بستر از مدتها قبل داده ایم و با رویكرد معاون محترم صدا و مدیریت جدید این شبكه امیدواریم این طرح در كمترین زمان ممكن عملیاتی شود.
درپایان این نشست بر لزوم تشكیل دبیرخانه دائمی فرهنگ، ایجاد یك بانك جامع اطلاعاتی ازكارشناسان حوزه فرهنگ و هنر و ادب برای تجمیع برنامه هایی با موضوعات مختلف فرهنگی ونیز مشاوره با چهره های تاثیرگذارفرهنگی از جمله دكتر حدادعادل بصورت مداوم تاكید شد.
جلسات هم اندیشی فرهنگ مقرر شد از این پس بصورت هر دوهفته یكبار در محل همین شبكه برگزار شود.

دسترسی سریع