محمد علی مومنی كارشناس مجری برنامه ی مجله ی نیم روز با حجت الاسلام حجت كیفی بجستانی درباره ی وقایع پس از عاشورا گفتگو كرد .
حجت الاسلام بجستانی دراین باره گفت : هدف امام حسین علیه السلام و اندیشه و نهضت ایشان تنها در كربلا خلاصه نمی شود . با نگاهی عمیق به ژرفای اندیشه و نهضت امام حسین (ع) در مییابیم كربلا نه تنها پایان نبود بلكه آغاز و مقدمه ی نهضت حضرت اباعبدالله علیه السلام بود .
حجت الاسلام بجستانی در پاسخ به این پرسش كه چرا امام حسین (ع) ا یزید صلح نكرد و چرا زنان و فرزندان را با خود به كربلا برد اظهار داشت : هدف امام حسین این تا به جهانیان این پیغام را برساند كه یزید كه ادعای جانشینی رسول خدا (ص)را دارد به قدری فرومایه است كه من باید خون خود را فدا كنم و زنان و فرزندان اهل بیت اسارت بكشند تا مردم آگاه شوند كه چه وقایع ناگواری در عالم اسلام در حال رخ دادن است . هدف امام حسین نمایان كردن زوایای پنهان فساد یزید و یزیدیان بود . با مرور این نهضت در می یابیم اگر سخنرانی و خطبه های آتشین امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) نبود نهضت عظیم عاشورا در كربلا خاموش می ماند و آنچه این نهضت را زنده نگه داشت حرم و خاندان اباعبدالله (ع) بودند كه با اسارت خود صدای رسای حسین (ع) را به گوش جهانیان رساندند .
حجت الاسلام بجستانی در ادامه درباره ی جلوه های نهضت كربلا گفت : یكی از جلوه های عاشورا لحظه ی وداع خاندان حسن ابن علی (ع) و خداحافظی آنان با شهدا بود . آن هنگام كه زینب (س) در كنار گودال قتلگاه رو به سمت حرم رسول خدا (ص) كرد و فرمود : یا رسوال الله این حسین توست كه بر خاك گرم كربلا در خون افتاده است ، هدف حضرت زینب از این جمله بیان نسبت امام حسین (ع) و اهل بیتش با رسول خدا (ص) بود . و نیز آن زمان كه حضرت زینب بدون توجه به ابن زیاد وارد مجلس او شد جلوه ای دیگر از نهضت عاشورا نمایان شد و این رفتار بانو زینب(س) تداوم شعار «هیهات من الذله » اباعبدالله الحسین (ع) بود .