كتاب «دخترها باباییاند» شامل روایت زندگی شهید جواد محمدی توسط انتشارات شهید كاظمی به چاپ سوم رسید.
كتاب «دخترها باباییاند» شامل روایت زندگی شهید مدافع حرم جواد محمدی نوشته بهزاد دانشگر بهتازگی توسط انتشارات شهید كاظمی به چاپ سوم رسیده است.
شهید جواد محمدی مثل شهید شاهرخ ضرغام یكی دیگر از حُرهای انقلاب است. او علیرغم تیپ خاص و رفتار داشمشتی طورش، دل در گرو آرمانها و ارزشهایی داشت كه حتی حاضر بود در راه آنها جان خود را نیز فدا كند. با اینكه نحوه لباس پوشیدن و صحبت كردن جواد محمدی، اصلا مثل دیگر هم قطارانش نبوده، اما به گفته هركس با او حتی چند دقیقهای نشست و برخواست كرده، رفتارش رنگ و بوی خدایی داشته است.
بهزاد دانشگر نویسنده كتاب «ادواردو» خاطرات و مستندات مربوط به شهید جواد محمدی را در كتاب «دخترها باباییاند» نگارش و تدوین كرده است. بهاینترتیب از خلال كتاب 272 صفحهای مورد نظر، ویژگیهای درونی و بیرونی اینشهید را به تصویر كشیده است.
چاپ سوم اینكتاب بهتازگی راهی بازار نشر شده است
منبع: مهر