رئیس فراكسیون كارگری مجلس با قدردانی از شورای عالی كار برای حمایت از حقوق كارگران تاكید كرد كه ما باید مقید به اجرای قانون باشیم و نباید سلیقه حاكم باشد.
علی بابایی در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس در تذكری با تبریك اعیاد شعبانیه گفت: اقدام بازدارنده و به موقع سپاه مقتدر كشورمان می تواند الگوی بسیار خوبی برای كسانی باشد كه علیه منافع ملی كشورمان در داخل و خارج اقداماتی را انجام میدهند.
وی با ابراز انزجار از اعدام دسته جمعی افراد در عربستان سعودی گفت: اقدامات چندگانه سازمان های بین المللی و عدم اعلام مواضع آنها درباره عربستان را محكوم می كنم، امیدوارم مسئولان حوزه بین الملل كشور در این باره اقدامات لازم را انجام دهند.
رئیس فراكسیون كارگری مجلس همچنین در تذكر دیگری گفت: از اقدام به موقع و شجاعانه شورای عالی كار در راستای حمایت از حقوق كارگران به عنوان شریف ترین اقشار جامعه تشكر می كنم. ما باید مقید به اجرای قانون باشیم و نباید سلیقه حاكم باشد. در این خصوص از نقش وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی نیز قدردانی می كنم.
منبع: ایسنا