نایب رییس مجلس از حضور گسترده مردم در مراسم یومالله 13 آبان، روز ملی مبارزه با استكبار جهانی قدردانی كرد.
حمیدرضا حاجی بابایی در نشست علنی صبح امروز (چهارشنبه 14 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم روز ملی مبارزه با استكبار جهانی و سر دادن شعار "مرگ بر آمریكا، مرگ بر اسرائیل"، گفت: از ملت بزرگ ایران، دانش آموزان، معلمان، اساتید و اقشار مختلف جامعه اسلامی كشورمان كه در سیزدهم آبان ماه، در شهرها و روستاها حضور گستردهای را داشتند و بر آنچه كه امامین انقلاب تاكید كردند، مهر تایید دیگری زدند، تشكر و قدردانی میكنم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار كرد: یاد و خاطره همه شهدای دانش آموز، دانشجو و همه شهدای انقلاب به ویژه دانش آموز شهید 13 آبان 1357 را گرامی میداریم؛ مردم ایران اعلام كردند تا زمانی كه آمریكا با روند موجود و همچنین گذشته خودش با منافع نظام جمهوری اسلامی ایران و آرمانهای این نظام در تعارض و تناقض است، ملت ایران بر استكبار ستیزی و مبارزه با آمریكا مصمم هستند.
وی افزود: امام عزیزمان فرمودند آمریكا هیچ غلطی نمیتواند بكند لذا روز گذشته نیز ملت ایران نشان دادند، همچنان بر آرمانهای امام و تاكیدات مقام معظم رهبری پایبند هستند و جلوی زیادیخواهیها میایستند.
حاجی بابایی خاطرنشان كرد: به فضل الهی دنیا نیز نشان داده كه از یك جانبهگرایی آمریكا به سمت چند جانبهگرایی حركت میكند و هر روز هم موفقتر از روز قبل خواهد بود./
منبع: خبرگزاری خانه ملت