پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی یكشنبه،سه شنبه و چهارشنبه از ساعت حوالی 8 صبح تا قبل از اذان ظهر به مدت متغیر

رادیو فرهنگ

پخش مذاكرات علني مجلس شوراي اسلامي

برنامه آموزش و پرورش 110 هزار بازمانده از تحصیل سیستان و بلوچستان چیست؟

نماینده مردم خاش در مجلس با انتقاد از بی‌توجهی آموزش و پرورش نسبت به حوزه آموزشی سیستان و بلوچستان از این وزارتخانه خواست تا برنامه خود جهت جبران كمبود 12 هزار معلم و تعیین تكلیف 110 هزار بازمانده از تحصیل در این استان را ارائه دهد.

1399/09/25
|
14:09

اسماعیل حسین زهی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه 25 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در تذكر شفاهی خود خطاب به رئیس جمهور و هیأت دولت گفت: اقتصاد و معیشت مردم ولایتمدار و قدرشناس سیستان و بلوچستان را باید با استفاده از پتانسیل‌های موجود در این استان ارتقاء دهید.

نماینده مردم خاش، میر جاوه ، بخشهای نصرت آباد و كورین در مجلس در تذكر به وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: حدود یك دهه است كه به طور مرتب از مبادی رسمی آموزش و پرورش اعلام می‌شود كه در استان سیستان و بلوچستان با كمبود 12 هزار معلم مواجه هستیم ضمن اینكه سرانه حوزه آموزشی این استان نیز كمتر از میانگین كشوری است.

وی با بیان اینكه سیستان و بلوچستان استانی جوان با رشد جمعیت بالاتر از میانگین كشوری است، گفت: وزارت آموزش و پرورش چه اقدام كوتاه مدت، میان مدت و بلندمدتی برای ایجاد توازن بین رشد جمعیت دانش آموزی و تأمین معلم و كلاس برای دانش آموزان این استان دارد؟ چرا هنوز مدارس نابسامان و كلاس‌های بدون معلم یا متراكم و جمعیت 110 هزار بازمانده از تحصیل در این استان مشاهده می‌شود؟ همچنین آموزش و پرورش باید به این نكته اشاره كند كه برای تأمین نیروی انسانی بومی ماندگار در این منطقه و تعیین تكلیف نیروهای خرید خدمت و حق‌التدریسی چه برنامه زمان‌بندی شده ای دارد؟.

حسین‌زهی یادآورشد: شایسته است با نگاه عدالت‌محور و باور به ضروریات اجتناب‌ناپذیر توسعه پایدار، شاخص‌های آموزشی و فرهنگی این استان در حیطه اختیارات وزارت آموزش و پرورش برای رفع این مشكلات اقدام شود.

وی در تذكر به وزیر نیرو تأكید كرد: طفره رفتن از تخصیص بودجه و عملیاتی كردن خطوط انتقال منابع آب پایدار حوزه رودخانه‌‌های شهرستان خاش و شهرهای پیرامون آن و توسل به سفره آماده آبی كشاورزی دشت‌های این منطقه و پمپاژ روزانه آب كشاورزی باعث افت زودهنگام سطح آب این سفره‌ها و خشك شدن چاه های كشاورزی و بیكار شدن و حاشیه‌نشینی كشاورزان این منطقه شده است.

نماینده مردم خاش، میر جاوه ، بخشهای نصرت آباد و كورین در مجلس در تذكر به وزیر راه و شهرسازی خاطر نشان كرد: چه تعداد قربانی دیگر از مردم رنج‌ كشیده و مظلوم استان را باید در جاده‌های غیراستاندارد و مرگبار این استان شاهد باشیم تا تعریض جاده‌ها و دوبانده شدن آنها در دستور كار این وزارتخانه قرار گیرد. جاده ترانزیتی زاهدان به خاش و تفتان به ایرانشهر كی به سرانجام اصولی خواهد رسید./
خبرگزاری خانه ملت

دسترسی سریع
پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی