گفتگو با داوود آزاد استاد موسیقی
استاد آزاد در برنامه نیستان گفت :
ن آلبوم در 12 قطعه به نام های «بی نشان»، «كاندر غلطم»، «هوالاول هوالاخر»، «فن دیوانگی»، «یارلیلی»، «چون تو هستی همه هست»، «آنِ خرابات»، «كه هنوز من نبودم»، «عشق است»، «اثری نیست مرا»، «من نه منم» و «مشق نام لیلی» به علاقه مندان ارائه شده است.
داود آزاد درباره آلبوم «لیلی نامه» گفت: «در این اثر دوستان هنرمندم جاوید ابراهیم پور (نی)، نبیل یوسُف شریداوی (دف)، شایان ریاحی (پركاشن)، محمد جعفر قاضی عسگر (تنبك) و كارن كبیری (كنترباس) به نوازندگی پرداختهاند. كارن كبیری ساكن كاناداست. همچنین مرتضی قنبرنسب هنرمند بهبهانی در یك قطعه نی انبان، حمزه مقدم نوازنده خوزستانی در یك قطعه سازهای كوبه ای جنوبی و در دو قطعه دیگر نیز یك نوازنده بنام انگلیسی به نام نیك هلند ویولونسل نواخته اند كه ضبط قطعات وی در انگلیس صورت گرفته است. ناگفته نماند كه غالب اشعار از مولاناست، بجز چند قطعه. بیات اصفهان، نوا و شور نیز از جمله دستگاه های این اثر است. جاوید ابراهیم پور در این اثر قطعه زیبایی را تنظیم كرده اند با ریتم 12 تایی و 24 تایی. در واقع قطعات از لحاظ ریتمیك تنوع زیادی دارند و چند ریتم نو وارد اثر كرده ایم كه فكر می كنم در موسیقی ما اولین بار است استفاده می شود. یكی از این ریتم ها را هم من در تصنیف «یار لیلی» از ساخته های خودم به كار برده ام كه 9 ضربی و 5 ضربی ست. 9 ضربی از تازه های ریتم، در تصنیف های ایرانی است.»
او اشاره به موسیقی مقامی كه در این آلبوم استفاده شده است صحبت كرد و گفت :
نكته قابلتوجه در ریتمهای لنگ مانند ضربی تلفیق ساده كلام و ملودی است كه حتی برای شنونده غیرحرفهای هم بهشكلی كه درگیر پیچیدگی ریتم نشود در حافظهاش ثبت شود. در قطعه «چون تو هستی همه هست» ساخته دوست هنرمندم جاوید ابراهیم پور نیز دو ریتم لنگ بیستوچهار و یازده ضربی بهشكل تلفیقی كنار هم بهیكتایی رسیده و شنونده را در ضرب آهنگ ملودی و ریتم به سفر «چون تو هستی همه هست» برده و شنونده در تاروپود این ملودیهای زیبا دیگر در بند پیچیدگی ریتم نیست. گفتنی است كه تغییر مقامی مستقیم از شوشتری بهسهگاه هم اتفاق جدیدی را در قطعه رقمزده كه قابل توجه است.» «كانون فرهنگی هنری نی داوود» این آلبوم را منتشر كرده است.