معرفی كتاب «ماه ،سیلك ،زن» در «كتاب فرهنگ»

برنامه« كتاب فرهنگ» چهارشنبه 29 مرداد با معرفی كتاب « ماه ،سیلك ،زن» از رادیو فرهنگ پخش می شود.

1404/05/29
|
08:41

برنامه «كتاب‌ فرهنگ» ساعت 20 به مدت حدود 60 دقیقه با موضوع« گردشگری» با حضور ؛ دكتر «روح اله یوسفی زشك به عنوان كارشناس مجری و در گفتگو با دكتر نسیم مقراضی نویسنده كتاب «ماه ،سیلك ،زن»و پژوهشگر پخش می شود.

این كتاب ماه را در اندیشه كهن پیشینیان از منظر نماد و اسطوره مورد پژوهش قرار داده و تسری معنای این نماد را بر دیگر سمبل ها بررسی كرده و در شش دوره زیستیسیلك به دنبال رد پایی از اهمیت و كاربرد این نماد گشته است.
این كتاب به نقوش طراحی شده روی سفال های تپه سیلك كاشان، مخصوصا نقوش ماه و زن بر روی سفال ها می‌پردازد.

نگاهی به درباره تپه سیلك از بخش های این برنامه است كه سارا اكبری تدارك دیده، حمیرا فراتی بخشی با این سوال كه آیا از تپه سیلك دیدن كردید و چه اطلاعاتی ذثدرباره این محوطه باستانی دارید؟ آماده كرده كه پخش می شود و هادی اسدی نیز گزارشی درباره سفر و گردشگری تهیه كرده است و پرسیده آیا تاكنون از دیدنی های كاشان بازدید كرده اید؟ كدام بنا تاریخی اش را دیده اید؟كه پخش می شود همچنین بخش اطلاع رسانی رویدادها و تازه های نشر برای علاقه مندان حوزه كتاب و كتابخوانی از بخش های دیگر این برنامه است.
« كتاب فرهنگ» را از گروه تاریخ و اندیشه رادیو فرهنگ چهارشنبه ها را به تهیه كنندگی « محمد رضا حاج حیدری » با همراهی گویندگی ‌‌« حامد موسوی» و هماهنگی « سهیلا رضایی» و گزارشگری « حمیرا فراتی» و «هادی اسدی» روی موج اف ام ردیف106 مگاهرتز ساعت20 بشنوید.

دسترسی سریع