دعای عرفه از امامزاده صالح بطور زنده در رادیو فرهنگ پخش می شود.
شبكه رادیویی فرهنگ روز عرفه شنبه 18 تیر، ساعت 14:30 تا 17 از ویژه برنامه «دست دعا، چشم امید» دعای روز عرفه را از امامزاده صالح پخش می كند.
محمدرضا حاج حیدری تهیه كننده ویژه برنامه روز عرفه با اعلام این خبر گفت: شنوندگان رادیو فرهنگ می توانند پخش زنده دعای عرفه را از امامزاده صالح به صورت مستقیم روی موج اف ام ردیف 106 مگاهرتز بشنوند.
وی بیان كرد: در این برنامه كه از گروه تاریخ و اندیشه روی آنتن می رود بخش های مختلفی تدارك دیده ایم كه در این بخش ها به موضوعاتی چون بررسی صفات الهی و چگونگی تجلی آن در انسان، با محوریت خودشناسی و اهمیت دعای عرفه و بررسی مفاهیم آن می پردازیم .
تهیه كننده «دست دعا، چشم امید»در ادامه به آیه «نَفَختُ فیهِ مِن روحی» اشاره كرد كه خداوند از روح خود در انسان دمیده و یكی از والاترین وظایف انسان روی زمین تجلی صفات الهی در وجود خود است وگفت : در این برنامه با تكیه بر این آیه راه های خداشناسی كه از خودشناسی می گذرد و در دعای عرفه به بخش هایی از ان پرداخته شده اشاره می شود همچنین ، مناجات خوانی ،شعرخوانی آیینی و گفتگوی كارشناسی در خصوص فضیلت روز عرفه همراه با بخش های گزارشی و گفتگو با دكتر جوادی از دیگر بخش های این برنامه است.
«دست دعا، چشم امید»كاری از گروه تاریخ و اندیشه رادیو فرهنگ است كه به تهیه كنندگی محمدرضا حاج حیدری از ساعت 14:30 ازموج اف. ام ردیف 106 مگاهرتز تقدیم شنوندگان می شود.